Harten 10 op uitverkocht Mega Piratenfestijn

h10 dalfsennetARNHEM / DALFSEN – In een kats uitverkocht Gelredome stonden Tineke en Martien ‘uut’ Dalfsen zaterdag als het duo Harten 10 op het podium van het Mega Piratenfestijn.
Het was de slotavond van het seizoen 2017 en dat heeft het tweetal geweten. Een uitzinnige menigte van een kleine 30.000 mensen ging compleet uit het dak en bewoog op de maat van de muziek simultaan van links naar rechts en weer terug. Prachtig om te zien en mee te maken! Met vijf jaar ervaring op de bühne van piratenfestijns door het hele land was het feestje van afgelopen zaterdag ook zeker niet het laatste.

De sfeer zat er goed in en dat bleef de hele avond zo.
Collega-artiesten als Jannes, Jan Smit, Ancora, Frans Bauer, Annie Schilder en Mooi Wark konden daarover meepraten. “Mede dankzij Eddy Mensink en Lukassen Producties, de organiserende partijen kregen we vijf jaar geleden de kans om op dit podium te staan.

En je ziet het: we zijn er nog steeds”, aldus Tineke.
Na afloop praatten de Dalfsenaren backstage nog even bij met verschillende artiesten, waaronder Annie Schilder en de jongens van Mooi Wark maar, veel tijd was er niet omdat het volgende optreden alweer wachtte: Discotheek Bays in het Twentse Reutum. Martien: “En zo reizen we het hele land door en ik vind het nog steeds fantastisch.”

(Staande foto: organisator Eddy Mensink (midden) vindt dat alles klopt bij Harten 10.)

Door Dalfsennet

maandag 11 december 2017 13:53 Dalfsen, Evenementen, Laatste nieuws, Regio Johan
Laatste update: maandag 11 december 2017 14:50

Agenda
 • zo
  05
  aug
  2018

  Feesttent

  19.00 uur
 • zo
  05
  aug
  2018

  Gouden Pijl

  23.59 uur
 • vr
  10
  aug
  2018

  Feestboerderij

  23.15 uur
 • do
  16
  aug
  2018

  Overdekt Podium Hardenberg

  23.30 uur
 • za
  18
  aug
  2018

  Titomfeest

  23.59 uur