Welkom bij HARTEN10!

Bekijk hier onze agenda, en volg onze laatste nieuwtjes!

‘Kijk altijd weer naar voren’, de nieuwe single van Harten10.

‘Kijk altijd weer naar voren’ is de titel van de nieuwe single Harten10. Verspil geen negatieve energie is de boodschap van Harten10. Met de terugkeer naar het producers team van het eerste uur, is ‘Kijk altijd weer naar voren’, weer een ouderwetse Harten10 single.

“Ik had al eens een demo opgenomen van dit nummer en met de stem van Maria erbij is het een echte Harten10 single geworden”, zegt Martien Ekkelenkamp die samen met Maria Goosen het succesvolle duo vormt. Arjan Venemann en Hans Aalbers produceerden het nummer. “Hans produceerde ook ons eerste album en weet precies hoe Harten10 moet klinken”, vertelt het duo. ‘Kijk altijd weer naar voren’ is geschreven door Olaf Hesselmans en zal het in het land zeker goed gaan doen. “Gelukkig hebben we een goed gevulde agenda en treden we elke week meerdere keren ergens in het land op. We kunnen niet wachten om tijdens deze optredens onze nieuwe single te zingen”, vertellen Maria en Martien, die met Harten10 inmiddels een grote schare fans hebben.

Clip Harten10 Kijk altijd weer naar voren – YouTube

 

Harten10 neemt de tijd ‘Voor elkaar.’
Druk, druk, druk, geen tijd voor familie en vrienden. Dat moet en kan anders. Dat is de boodschap van de nieuwe single van Harten10. “De telefoon op stil. Ik ga precies doen wat ik wil”, is één van de zinnen uit de nieuwe single “Voor elkaar’ van Harten10. Een aanstekelijk lied met een hoog meezinggehalte. “Een vrolijke single met een boodschap, maak tijd vrij voor je familie en vrienden”, zegt Martien Ekkelenkamp die samen met Maria Goosen het succesvolle duo vormt. Jeroen Russchen en Robert Vredeveld schreven en produceerden de nieuwste single. Harten10 is al jaren een veel geboekte en succesvolle act. ‘Het blijft bijzonder dat bij elk optreden het publiek onze liedjes luidkeels meezingt’ vertelt Martien. ‘Daar doe je het tenslotte voor’. ‘Voor elkaar’ past moeiteloos in het rijtje meezingers.


Bekijk hier de video clip : Voor Elkaar (gaat 7-4-23 17:00 in premiere!)


Ook al onze nieuwtjes kun je volgens op onze Facebookpagina,
Klik hier om direct naar onze facebookpagina te gaan!